Durrësi - Një qytet për të gjithëVoto Emiriana Sako

https://emirianasako.al/wp-content/uploads/2023/04/Rreth-meje-Emirianna-Sako-1.jpg

Njihu me Emirianën

Emiriana Sako, prej Marsit 2022 është kryetare e Bashkisë së Durrësit. Ajo mban dhe pozicionin e nënkryetares së asamblesë së Partisë Socialiste. Gjithashtu, nga Prilli 2020 deri në Shkurt 2022, Sako ka qenë nënkryetare e Bashkisë së Durrësit.

Per Durrësin

Dëshironi të dhuroni për fushatën tonë?

Dëshironi të dhuroni për fushatën tonë?