NjoftimeLajmet e fundit

Një tjetër aktivitet sportiv ndërkombëtar në Durrës

Në Pallatin e Sportit “Ramazan Njala” u zhvillua për herë të parë në Shqipëri kampionati botëror i peshëngritjes për të rinj. Në këtë aktivitet që u mbyll me mjaft sukses morën pjesë 58 shtete me 500 sportistë dhe 200 zyrtarë nga e gjithë bota. Ky ishte një tjeter event sportiv botëror mjaft i rëndësishem jo...