Nisma “Në mbrojtje të Lumit Ishëm”

April 7, 2023

Aktivitet ndërgjegjësues në kuadër të aksionit “Në mbrojtje të Lumit Ishëm” me përfaqësues të River Cleanup Albania dhe me pjesëmarrjen e nxënësve dhe mësuesve të disa shkollave të Durrësit.

 

Qëllimi i këtij aktiviteti, i cili u zhvillua në shëtitoren “Taulantia” ishte mbledhja dhe ricilklimi i plastikës përgjatë bregdetit. Gjithashtu gjatë aktivitetit u ekspozuan 140 foto, të realizuara nga aksionet e pastrimit në kuadër të nismës në mbrojtje të lumit Ishëm.