Punët e RealizuaraMjedisi

#tambrojmësëbashku

EKO Park

1-min
DJI_0034-min
P1911188-min
P1911197-min
P1911215-min

Ndryshimi i flotës së pastrimit

0123456789001234567890

Mjete të reja

dji-29-min
dji-01-min
dji-30-min
dji-41-2-min
dji-46-min

Kosha të rinj

012345678900123456789001234567890

Kosha të rinj

012345678900123456789001234567890

Prej tyre plastik

kosha 1-min
koshat-min

Aksione të përditshme të pastrimit

IMG_0469-min
_MG_3756-min
P1144117-min
P1800200-min
P1800234-min

Shtimi i hapësirave të gjelbëra

01234567890012345678900123456789001234567890

Pemë të mbjella

WhatsApp Image 2023-04-19 at 16.58.41-min
AuD-2100366-min
AuD-1930-min
_MG_8152-min
_MG_7420-min

Rikonstruksion i hapësirave publike dhe kthimi i tyre tek qytetarët

image00015
image00001