NjoftimeLajmet e fundit

Nisma “Në mbrojtje të Lumit Ishëm”

Aktivitet ndërgjegjësues në kuadër të aksionit “Në mbrojtje të Lumit Ishëm” me përfaqësues të River Cleanup Albania dhe me pjesëmarrjen e nxënësve dhe mësuesve të disa shkollave të Durrësit.   Qëllimi i këtij aktiviteti, i cili u zhvillua në shëtitoren “Taulantia” ishte mbledhja dhe ricilklimi i plastikës përgjatë bregdetit. Gjithashtu gjatë aktivitetit u ekspozuan 140...