Punët e RealizuaraKultura

AKTIVITETE

Një rëndësi të vecantë i kemi dhënë organizimit të aktiviteteve kulturore jo vetëm në nivel kombetar, por për ne rëndesi ka patur dhe shkëmbimi eksperiancave me vendet e rajonit.
Akitivitetet kryesore kulturore në Durrës për 2020-2022 janë:


Rehabilitimi i Kullës C të Murit të

Kalasë së qytetit

Java e OKB-së

30 vjetori i anijes "Vlora"/"Sono Persone"

Projekti kulturor "Tempo Sospesso"

Dita Botërore e Librit

Aktivitete Kulturore të Qendrës
kulturore Durrës

Festivali Veror i Librit

Festivali Ndërkombëtar i Muzikës së Dhomës

Festivale muzikore të zhanreve te ndryshme

Shfaqe teatrale, në teatrin "Aleksandër Moisiu"

Shfaqe teatrale në arenën e Amfiteatrit
_MG_7486
_MG_7501
_MG_7534
_MG_9804
AuD-4937
AuD-4978
AuD-5031
AuD-6212
AuD-6220
AuD-7264
AuD-7315
AuD-2777142
AuD-2777520
GH010382.00_01_17_32.Still006
P1522761
P1533014
P1655035
P1655049
P1655058
P1655072
P1655116
P1655120
P1944650
P1699516