Punët e RealizuaraTurizmi

Të dhënat deri në fund të 2022

Turizmi ne shifra:

                    +0123456789001234567890                     %

Numri i turistëve nga hyrjet në port

                    +0123456789001234567890                     .01234567890                     %

Numri i jahteve dhe krocerave
15 Kroçera dhe 286 Jahte

0123456789001234567890                     ,012345678900123456789001234567890

Numri i vizitorëve në muze dhe amfiteatër

1665046911_3101928066477445100545477459688638072690998n-min (1)
_MG_9804-min
P1966364-min
_MG_9805-min
AuD-7983-min

Shëtitorja e plazhit

Foto gjatë punimeve të fazës së parë së projektit
AuD-2599172-min
AuD-2344353-min
AuD-2599138-min
AuD-2599137-min
AuD-2566313-min

Çelja e sezonit turistik:

bicikleta
rera
IMG-20230427-WA0066
IMG-20230427-WA0050
IMG-20230427-WA0037
AuD-7987
AuD-7983
AuD-7996