NjoftimeLajmet e fundit

Rehabilitimi i rrugës së Currilave

Ka përfunduar rehabilitimi i rrugës së Currilave. Ky segment i rëndësishëm është asfaltuar, është pajisur me kanalizimet e ujrave të bardha dhe të zeza, sinjalistikën përkatëse dhe ndriçim.   U takova edhe me banorët e zonës të cilët kishin kërkesë kryesore shtrimin e këtyre rrugëve që ne e realizuam.   Asfaltimi i rrugës së Currilave...

Punimet e riforcimit në një pallat në lagjen 18

Vazhdon puna sipas projekteve përkatëse për rikonstruksionin e pallateve me shkallë dëmi DS4.   Duke ndjekur nga afër punimet e riforcimit në një pallat në  lagjen 18 ku rikonstruksioni i tij i plotë si në ambientet e brendshme ashtu edhe në ato të jashtme garanton standartet e duhura.   Pas pak kohësh familjet e këtij...