Punimet e riforcimit në një pallat në lagjen 18

April 7, 2023

Vazhdon puna sipas projekteve përkatëse për rikonstruksionin e pallateve me shkallë dëmi DS4.

 

Duke ndjekur nga afër punimet e riforcimit në një pallat në  lagjen 18 ku rikonstruksioni i tij i plotë si në ambientet e brendshme ashtu edhe në ato të jashtme garanton standartet e duhura.

 

Pas pak kohësh familjet e këtij pallati do të hyjnë në banesat e tyre të reja që do të jenë më të forta dhe më të sigurta se më parë.